maanantai 30. maaliskuuta 2009

Päivien kulkua

Viime viikolla torstaina kävin kävellen mielenterveyskuntoutujien askarteluryhmässä. Tein siellä pääsiäisaskarteluja huovasta, mutta jätin ne sinne kuivumaan. Kuviakaan ei ole vielä saatavilla.

Perjantaina oli hammaslääkäri, joka antoi suuren laskun myötä kauniissa punaisessa rasiassa purentatuen ylähampaisiin. Olen nukkunut nyt niiden kanssa 3 yötä, ja hyvin olen siihen sopeutunut. En tiedä purenko nyt hammasta öiseen aikaan, kun ei ole ketään kuuntelemassa. Seinän läpi naapuriin se tuskin kuuluu. Toukokuulla on hampaiden tarkistus, kait siellä sitten jotain näkyy. Kipulääkkeitä olen syönyt edelleen.

Lauantaina olin 69v päivän illanvietossa; saunomassa ja lammaspaistilla. Löylyt olivat kuumat, ja paisti mureaa! Jälkiruoka, karamellijäätelö, maistui herkulta, näin karkkilakossa olevalle. Kiitos päivänsankarille!


Lauantain Earth Hour sujui kotona kynttilöiden valossa ja dekkaria kuunnellen.

Eilinen ilta kului veljen perheen luona. Katselimme suvun vanhoja valokuvia ja yritimme tunnistaa paikkoja ja henkilöitä. Kirjoitimme tiedot kuviin, jotta jälkipolvikin ne tunnistaisi aikanaan.

Tänä iltana on kyläilyvuorossa setäni vaimoineen. Nyt on hyvä ajella ympäri Nurmesta, kun serkkupoika on käymässä siskonsa luona, tuossa seinän takana. Kauppareissutkin ovat helpot, kun ei tarvitse raahata ostoksia selkärepussa.

9 kommenttia:

malli45 kirjoitti...

Kiva on välillä kyläilläkin!
Valokuvien tietojen kirjaaminen on kulttuuriteko! Pitäisi myös tehdä, kun joku vielä jotain muistaa...

liskonainen kirjoitti...

kevättä ystäväni!

käypä hakemassa paita suojaksesi blogistani.

Amalia48 kirjoitti...

HUU'AH...Saispa vielä jostain tuollaisen leipätaikinatiinun, kun on tuossa oikeassa blokisi yläkulmassa....jopa olis mojova taikinanjuurta hierimellä hämmentää.

Sisko kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani!

Mukavaa kevättä! Sinulla on hyllyt hyvässä järjestykseeä ja paljon käyttötarvike esineitä!

Harakka kirjoitti...

Kiva on kyläillä välillä.
Kivoja juttuja, hyvän ruuan ja ystävien seurassa sulla on ollut!
Hyvää kevään odotusta sulle!

Pirjo kirjoitti...

Hei ystäväni!

KäsiKädessä-lehdessä oli kuntoutusjuttuja. Olisi ihanaa olla samassa ryhmässä kuin sinä. Haetaanko jollekin? Lääkärini varmasti kirjoittaisi minulle lausunnon.

Marjukka kirjoitti...

Tuo valokuviin tietojen kirjaus on mainio juttu, itseä harmittaa, kun on paljon vanhoja kuvia (omasta ja miehen kotoa) eikä niitä tullut käytyä läpi vanhempien ja mummujen vielä eläessä. Nyt monta kuvaa, josta ei ihmisiä tunnista.

Lotta kirjoitti...

Hei, laitoin sinulle tunnustuksen blogiini, liekö ja saanut sen jostain aiemmin, mutta et ainakaan minulta :)

Nelmi kirjoitti...

Pakko tähän on laittaa omaa kokemusta tuosta purentakiskosta. Sain myös tuollaisen hammaslääkäriltä ison laskun kanssa, kotelo on vain valkoinen;) Olen myös käyttänyt sitä aika kiltisti, eräänä yönä en sitten laittanut ja heräsin kovaan kipuaistimukseen, niin, että ihan ääneen älähdin. Olin purrut kiskon sijasta kieleeni! se oli pari päivää todella arka :D Parempi siis kisko suussa, kuin kieleen purennat :)