keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Kuva haasteTätä haastetta minä olen pelännyt ja nyt se on täällä. Anne heitti haasteella; jossa pitäisi kuvata pahimmat paikat, tai paha paikka, huushollista. Nyt on sitten niin, ettei yksi aukeama riittäisi minun pahoihin paikkoihin. Taitaisi mennä viikko niitä kuvatessa ja tänne latoessa.

Tässä ensimmäinen kuva minun makuupaikastani,joka on kuin varasto.Makuuhuoneeksi tätä ei voi kutsua, tämän sekasotkun vuoksi. Sängylläni seilaa koko kesän pyykit ja siitä minä olen niitä päälleni kaivanut, silittämättä tietysti. Lattialta löytyy yksi tv-vastaanotin, kaksi näyttöpäätettä, pahvilaatikoita täynnä Akuankkoja, käsityö- ym lehtiä, pari isoa muovilaatikkoa askartelutarvikkeita ja lukematon määrä lankapussukoita.


Toinen kuva on tästä samasta huoneesta, työpöydältä ja kirjahyllystä. Pojan muutettua pois kotoa (tämä oli hänen huoneensa) aloitimme vinntikomeroiden siivouksen. Mieheni sai siivottua etukomeron, mutta minulla jäi takakomeron siivoaminen kesken, sillä masennus astui mieleeni. Siitä nuo pahvilaatikot ja lankanyssäkät. Nyt tänne on vain tuotu tavaraa ja jätetty paikoilleen.

Kaikki on vain selittelyä! Joko uskotte, että olen patalaiska. Vaikka Ilkon kurssilla sain maininnan: olet energinen ihminen. Niinpä: olen energinen juoksemaan karkuun kotitöitä. Ehkä tämä haaste onkin hyvä minun kohdalleni. Nyt olen paljastanut koko kansalle, kuinka siivottomassa huushollissa minä asun. Seuraava haaste olisi tarpeen noin viikon päähän, jossa otettaisiin kuva siivotusta paikasta.

Nyt teidän kaiken todistaessa, lupaan siivota tämän huoneen tämän vuoden jouluun mennessä. Pannaan nyt energisyys käyttöön :). Otan uudet kuvat jouluksi.

En jatka tätä haastetta, mutta jos joku panee paremmaksi, niin voit ottaa haasteen vastaan.

8 kommenttia:

Siru71 kirjoitti...

Kiva nähdä, ettei muillakaan ole aina niin siistiä :)

liskonainen kirjoitti...

Voi sun kanssas. juur äsken julkaisin oman häpeäpilkkuni ja heiti perään tulin tänne. pakko myöntää että sun makkarisi veti pitemmän korren.

älä nyt vaan rasita itseäsi liikaa, jouluun on niin vähän aikaa. tulee vaan vieroitusoireita jos kertarysäyksellä siivoat elämäsi ja muistosi piiloon. ole armelias itsellesi, niinhän herrakin on.

Blue kirjoitti...

Moi Palaga,
Älä sure, kaikki järjestyy, onhan sulla iso valkoinen kaappikin, ei kun kamat sinne.

Doris50 kirjoitti...

Kiva, että muuallakin on kotoista.

KaSil kirjoitti...

moikkelis, kurkkimassa täällä!

Harakka kirjoitti...

Näinkö oikein, että hyllylläsi piilossa oli enkeli!
Nyt laitat sen enkelin näkyville pöydällesi!

Pirena kirjoitti...

Onpa niin kotoisen näköistä, niinkuin 5 päivää ennen joulua, sanoisin.

malli45 kirjoitti...

Mulla on kaksi huonetta enemmän tavaraa sisällään. En kuitenkaan kuvaan laita. Parille kaverille olen näyttänyt...