maanantai 13. huhtikuuta 2009

Toinen pääsiäispäivä

Taas on aamuyö, eikä unta vain kuulu. Edessä on kuitenkin puhdas päivä, ei kiireitä eikä menoja. Nukun aamulla pitkään, jos nukuttaa.

Noora on järjestänyt pääsiäisarvonnan. Vielä ehtii mukaan!

Marja-Leena hauskkuutti minua tänä aamuna kissavideolla. Kannattaa käydä katsomassa; minä huomasin nauravani itsekseni aivan ääneen :)

Nyt painan pääni tyynyyn, enkä nouse ennenkuin olen nähnyt muutaman unen :)

Hyvää yötä ja rauhallista unta!

7 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Minullakin on nykyisin unet jossain hakusessa. Eli heräilen yöllä. Toki saan vielä aina nukutuksi, mutta häiritsee tuo heräily. Toivon sinulle mukavaa päivää.

Marde kirjoitti...

Minullakaan ei nukkuminen ole viimeaikoina ollut kovin itsestäänselvää. Tai jos nukun niin sitten levottomasti ja painajaisia nähden. Toivottavasti sinä kuitenkin sait unen päästä kiinni. Siunattua päivää sinulle.

Nelmi kirjoitti...

Kiitos kun olit jättänyt jälkiä blogiini:) Välillä tuntuu, että kirjoittaa ja pitää sitä ihan turhanpäiten tai vain omaksi ilokseen, niin vähän kommentteja näkyy. Vielä kerkiän sinullekkin toivottaaa Siunattua pääsiäistä, onhan juhlaa vielä hetki jäljellä ja mehän saamme elää kuitenkin joka päivä pääsiäisen sanoman uudelleen. Veri on vuotanut ja meidät on sovitettu!
Nukkuma vaikeuksia on minullakin. Illalla väsyttää liian aikasin ja sitten kun tulee oikea nukkuma-aika uni pakenee tai riittää vain kolmeksi tunniksi ja taas valvon ja uudestaan vasta nukun silloin kun kunnon kansalaiset lähtevät työhön ja herään joskus aamupäivällä. Ei ollenkaan kivaa, kun päivästä menee monta tuntia ihan hukkaan, mutta kai nukkuakin tarvitsee, muuten kivut tulisivat aivan sietämättömiksi, väsyneenä ne tuntuvat enemmän.

Tiitsa kirjoitti...

Näitkö kauniita unia? Toivottavasti. Tuo nukkuminen on tosiaan joskus pulmallista ja asiat kiertää päässä haitaten nukahtamista. Toivottavasti kevään edetessä unikin tulee taas paremmin. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

NooranElämää kirjoitti...

Kiitos linkityksestä :)

Mullakin tuppaa unet olemaan vähän hukassa välillä. Sain joulun alla seurakseni tinnityksen ja sekin on varmaan vähän ollu syynä :/ Saa nähdä miten nyt käy unien kanssa kun aloitan huomenna työt. Jos tinnitys vaivaa niin ei oo kivaa.

Niina kirjoitti...

Tässä monta naista uniongelmien kanssa. Myös minä liityn joukkoon. Viime yönä sain nukuttua peräti tunnin. Nyt väsyttää, mutta ei nukuta.

Anonyymi kirjoitti...

Ei uniongelmia tällä haavaa, mutta joskus on ollut.
Tiedoksenne, arvon naiset, että uusin tutkimus kertoo näyttöpäätteen (tai telkkarin) häiritsevän nukahtamista parin tunnin ajan. Eli blogin päivitys kannattaa tehdä aamulla silloin kun nukkuminen on vaikeaa.
Niin epäreilua että niin perusasia kuin uni voi olla vaikeaa...