torstai 29. tammikuuta 2009

Valokuvahaaste


Neljännen kansion neljäs kuva
Tämä on vastaus Siskolta saamaani haasteeseen!
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Joku viikko sitten ystäväni tuli käymään luonani kameransa kanssa; tarkoituksena valokuvauttaa itseään. Hänellä, niinkuin minullakin on se ongelma, että me käytämme kameraa, mutta kukaan ei ota kuvia meistä. Niinpä vaihdoimme kameroita ja kuvasimme toisiamme :)

Lähetän tämän haasteen Seijap:n, Tupunan, Letun ja Kaisan blogeihin.

11 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kiitos. :) Katsotaan mitä sieltä löytyy:)

Tirpuunen kirjoitti...

Hei, Palaga! Kiitos vierailusta uudessa blogissani! Tämä sinun omasi on aivan ihanan värinen, tosi kaunis. Kyselit lehmäkortista, mutta valitettavasti olen sen ehtinyt jo myydä, eikä mulla toistaiseksi ole noita kuvia enempää. Harmin paikka. Voin kyllä niitä yrittää hommata, jos kortilla ei ole kiirettä.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kuva sinusta käsityösi kanssa! Niin muuten on, minustakaan ei ole paljonkaan kuvia kun itse aina kuvailen toisia. Annoithan hyvän vihjeen. Olittepa kekseliäitä:-D

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis uusi pohja! Kiitos visiteerauksesta! "Akkanaisia" edelleen... Kiitos tuestasi. Tapaamisiin :)

Villikissa kirjoitti...

Olen itsekkin huomannut, että se on useimmiten minä joka otan kuvia, joten ei minun pärstää näy paljoa.Onkohan se hyvä juttu=D
Kaunis pohja."Keisarin uudet vaatteet" sivuilla on tosi paljon ihania vaihtoehtoja.

Blue kirjoitti...

Hei,
Olen tosikyllästynyt Vuodatuksen juttuihin. En tiedä miten hirveän paljon olen uhrannut aikaa kokeilemalla kaikenlaista jotta saisin sinne uusia pohjia. Vanhojen pohjien korjaus ei onnistu ja Ylläpidonkaan ohjeilla ei mitään tapahdu. Sen takia rupesin katselemaan jotain tällaista vastaavaa helppoa pohjajuttua niin kuin tämä sinun nykyisesi tässä on.
Olen ihan alussa enkä tiedä tuleeko siitä mitään.

Pirjo kirjoitti...

Jeps! Renja menee Valamoon riparille 2 - 6.3 muistaakseni ja rippijuhla on 8.3. Ihan se on luterilainen juttu, mutta Valamo antaa tilat

Anonyymi kirjoitti...

On ilo nähdä iloinen kuvasi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei :) Nyt olen vastaamassa haasteeseesi, kansioita lähden selaamaan. Kaunis tämä sivupohjasi ! Mukavaa helmikuuta sinulle !

Anonyymi kirjoitti...

Sama täällä, enpä juuri kuvissa vilahda, koska olen itse aina kameran toisella puolella!

Palaga kirjoitti...

Tuo edellinen kommentti oli niin kiinalaista tekstiä, että piti ruveta itse kokeilemaan onko blogissa vai kirjoittajassa vika?