keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Myöhäisillan päivitys ja tunnustuksia

Siru71

Pirena ja PirjoPirena

Kiitos ystävät! Olette antaneet aivan ihania tunnustuksia!
Nyt annan nämä kaikki kolme eteenpäin: Bluelle
Johannalle
ja Amalia-mummolle

Kirjoittelen tätä yksi sormi paketissa: eikä se ihan tavallinen paketti olekaan :)
Sormen päässä on känsä ja laitoin siihen netisätä löytämäni ohjeen mukaisen hoidon. Älkää kyselkö, miltä sivulta, sillä en muista kuitenkaan. Kuitenkin ohje oli tällainen: känsän päälle laitetaan banaanin kuoripala (sisäpuoli sormea vasten) ja se sidotaan heftalla kahdeksi vuodokaudeksi siihen. Känsän pitäisi hävitä, ei heti kolmentana päivänä, mutta jonkun ajan päästä. Kerron jos tapahtuu tällainen ihme.

Tänään olen ollut mielestäni ahkera, sillä aloitin pihan haravoinnin. Naapureiden pihat jo vihertävät, mutta minä vasta aloitin paksun heinä ja lehtikerroksen siivoamisen. En näet viime syksynä jaksanut surultani paneutua minkäänlaisiin pihahommiin. Nyt sitä on sitten kaksinverroin haravoitavaa.

Olen herkutellut tässä kahtena päivänä. Eilen olin entisten työtovereiden kanssa tekemässä ja syömässä yhteistä sushi-illallista. Se oli hauskaa ja ah niin maukasta! Kiitos Apa ja te toiset!
Tänä iltana olin ystävän luona saunassa ja saunavieraille tarjottiin uuden sadon nokkoslettuja sienimuhennostäytteellä. Oi, aivan suussa sulavia! Kiitos Katriina!

Nyt sitten köllähdän tämän ison mahani kanssa yöunille. Tästä lähtien on paastottava, jotta kolesterolimittaus loppukuusta näyttäisi siedettävia lukemia. Eikä olisi pahitteeksi saada tuota vyötäröäkin joskus näkyviin.

9 kommenttia:

Kisumumma kirjoitti...

Aurinkoisia pihansiivouspäiviä sinulle ja Taivaan Isän huolenpitoa.

Amalia48 kirjoitti...

KIITOS Paraskeva tunnustuksista!
Nappaan ne täältä ja lähetän eteenpäin, kunhan on hiukan enemmän aikaa, nyt on pienet mummon nuput Saku ja Topi mummolassa,...eihän mummo sillon ehdi:))
Hyvää loppuviikkoa Sinulle ja toivotaan, että lämpenisi!

Tarjuska kirjoitti...

Toivottavasti tuo kikka tepsii känsääsi. Muistan kuulleeni, että jotkut käyttävät myös ilmastointiteippiä känsien poistamiseen. Onhan sitä varmaan jotain apteekin aiheitakin, jos nuo konstit eivät tehoa. "Parempi känsä kämmenessä, kuin kapalo kainalossa"...Miten se nyt tulikin mieleeni. :)) Haravoimista riittää, vaikka syksylläkin olisi sen työn tehnyt. Ainakin meidän piti vielä haravoida, kun lehtiä oli vielä tippunut ja muurät myllänneet koko nurmikon.

Blue kirjoitti...

Jäädään kuulolle, josko känsänhoidostasi on ollut apua.
Kiitos tunnustuksista, otan tuon keskimmäisen, suomenkielisen, se hivelee egoani eniten...hihihihi

Amalia48 kirjoitti...

Nyt on mummon poijat männeet kottiin, niin tulin hakemmaan nuita tunnustuksii. KIITOS vieläkkii, vaekka en kyllä ois ansainnut noita KIITOS KIITOS!

Maddaleena kirjoitti...

Suomessa kadonneet vyötäröt talvehtivat Italiassa- löysin omani täältä ja tulen sen kanssa loppukuusta kotiin. Hyvää pyhää Sinulle ystäväni.

marjamatilda kirjoitti...

Pitäisi muistaa tässä jokaisen ne kolestroli arvotkin kun oikein tekee mieli herkutella!
Aurinkoisia kevätpäiviä Sinulle!

Tiitsa kirjoitti...

Jaa, ett sultakin on vyötärö kadoksissa. Maddaleena kertoi niiden olevan Italiassa, harmi ei sinne nyt ehdi. Oiskohan edes mun jäänyt suomeen ;) Etsitäänkös yhdessä?

jantta kirjoitti...

Koskapa luet amalian blogia niin laitan sinullekin tämän viestin. Amalia lähti rintakivuilla kohti lääkäriä. Päivittelen tilannetta blogiini, aina kun saan jotain tietoa.