sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Äitienpäivän iltana

 
Posted by Picasa


Äitienpäivä on jo illassa! Täällä paistaa aurinko ja tulee niin että suuret männyt heiluvat tuossa naapuritontilla, ikkunan takana.
Heräsin aamulla vasta klo 10:15. Puhelimessa odotti tekstiviesti: tule lounaalle puolen päivän aikaan. Ruokailu lapsuudenystäväni luona venyi tänne iltaan saakka. Ystävän kanssa on mukava olla ja viettää yhdessä sunnuntaipäivää. Poikani oli herännyt puolelta päivin ja sain häneltä onnittelut kännykän kautta. Ihanaa, että lapsi muistaa!

Luonto on vasta heräämässä täällä itä-Suomessa. Eilen huomasimme serkkuni kanssa ensimmäiset sinivuokon kukkaset pihallamme. Skillat aukaisevat myös kukkiaan ja koivuissa näkyy usvamainen viherrys.

Hyvää äitienpäivän iltaa meille kaikille!

4 kommenttia:

Airami kirjoitti...

Ensimmäiset korvasienet keitetty kahteen kertaan. Nautimme ihanan lounaan "hovissa". - Täälläkin tUUlee, kyyneleet valuivat koko ajan pyörälenkillä. Nyt tyyntyy. Lapset ja lastenlapset ovat soitelleet monta kertaa päivän aikana. - Elämä on ihanaa, mutta kovin yksinäistä.

Hilkka K. kirjoitti...

Kiitos Facebookissa olleesta onnittelustasi.

Toivottelen sinulle ihanaa kevään jatkoa.
(((((halit ja siu))))))

Blue kirjoitti...

Hei, ja kiitos vierailustasi sivuillani.
Aurinkoa näkyi meilläkin sunnuntaina mutta, mutta minä palelin. Floridan lämmöstä, ero on suuri, mutta kyllä tähän taas tottuu. Aikaeron rasitusta, huonosti nukuttuja öitä, sekin vaikuttaa verenkiertoon.
Voi hyvin
Blue

Sirutuuli kirjoitti...

Blogissani on siulle jotain :)