torstai 19. toukokuuta 2011

Terveiset Valamosta, Heinävedeltä!

Aikaa on todella vierähtänyt, edellisestä postauksesta. Kirjoittelen tätä Vehmersalmelta, Kuopion periferiasta. Tulin iltapäivällä tänne Heinäveden Valamosta, jossa olin Omaiset mielenterveystyön tukena järjestön järjestämällä voimavarakurssilla.

Kotoa olen ollut poissa viime perjantaista lähtien. Olimme ystäväni, korutaiteilijan kanssa Joensuun kalamarkkinoilla lauantaipäivän. Laitan tapahtumasta kuvia myöhemmin.

Sunnuntaina ajelimme Valamoon, jonne ystäväni jäi jalometallikurssille ja itse menin ystäväni Catariinan luokse yökylään ja odottamaan tiistaina alkavaa omaa kurssiani. Kiitos kahdesta ihanasta vuorokaudesta ja kaikesta, mitä sain Catariinan ja perheen kanssa kokea!

Oma kurssini alkoi tiistaina ja päättyi tänään iltapäivällä. Ehkä suurin anti oli Valamo itse ja sen hengellinen anti. Tapasin myös entisiä ja uusia ystäviä joiden kanssa saimme todeta, että Jumala antaa ihmeellisiä kohtaamisia tiellemme. Tähänkin tulee kuvia, kunhan kotiudun ensi viikolla ja saan kameran kuvat tietsikalle.
Maanantaina palaan Valamoon, hakemaan korutaiteilijan kurssiltaan ja suuntaamme auton nokan kohti Joensuuta ja Nurmesta.

Hyvää viikonvaihdetta jokaiselle lukijalle!

4 kommenttia:

Amalia48 kirjoitti...

Kaunis kiitos kuulumisistasi Palaga ja tervetuloa taas sitten joskus kotiin tänne kauniiseen Karjalaan!!!;)

Kaisa kirjoitti...

Voi kun mukavalta kuulostaa retkesi!

jantta kirjoitti...

arvelinpa tulloa tätä kautta kysymään miten saintpauliat voivat? :)

pirle kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta taas :)
Siunausta kevääseesi ja kohtaamisiin!