keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Lukeminen on mieleistä!

Löysin kaksi kirja-arvontaa näistä blogeista:

Lumiomena


Odota, mä luen tän eka loppuun

En osannut linkittää kuvia, mutta blogien nimistä klikkaamalla pääsee arvontasivuille. Käykäähän kommentoimassa, niin pääsette mukaan!

Yöpöytä on täynnä kirjoja: Robin Cook, Perimä (pojalle ostamani joululahja) Kate Jacobs, Lankakaupan tyttö (ystävältä lainassa, jo kuukausia), Äiti Tekla, Lasin hämäryys (oma ostama), Benedicta Idefelt, Viipurista Vatikaaniin (pojan lahja minulle) samoin olen pojalta saanut Patricia Cornwell, Post Mortem ja John Grisham, Testamentti. Sitten on vielä lukuisia kirjoja Karjalasta, jotka sain lainaan naapurista ja ortodoksisia kirjoja, joita olen viime aikoina myös hankkinut. Osaa näistä olen aloittanut lukemaan ja osa on aivan avaamattomia. Käyn usein kirjastossa, mutta viimeaikoina on täytynyt palauttaa joku kirja ihan lukemattomana takaisin. Ei kiinnostuksen puutteesta, vaan saamattomuudesta.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos linkkivinkeistä :)

Lokoisaa loppiaista ja hyvää & onnellista alkanutta vuotta !

Lettu kirjoitti...

Ja tuossa edellä olin mie, Lettu :)

Virvatuli kirjoitti...

Minuakin lukemisen saralla saamattomuus vaivaa... vinkkathan sitte, mitkä mainitsemistasi kirjoista ovat suosittelemisen arvoisia! Myös ortodoksisia lukuvihjeitä otan ilolla vastaan.

Virvatuli kirjoitti...

Hei taas! Kysyit ortodoksiblogeista, mieleen tulee ainakin Maahiska. http://maahiska.blogspot.com/ Kiitos linkistä Angorinan blogii, käyn tutustumassa kun ennätän.

pirle kirjoitti...

Nyt vasta löysin tieni tänne Paraskevan blogiin. Laitoin soimaan kauniit ja puhuttelevat joululaulut, jotka siunaavat ihan arkeakin. Sinulle on tapahtunut merkittäviä asioita; ihanaa, että tunnet tulleesi kotiin. Ole siunattu!

Jael kirjoitti...

Minullakin on yöpöydällä iso pino kirjoja,jotka odottelevat lukemista,D

Mama Na mambo yake kirjoitti...

Kirjablogeja-uutta minulle!
Sain joululahjaksi Nenäpäivän ja edistyn sen lukemisessa todella hitaasti.Aikamoista sanakikkailua!Senköhän vuoksi se sai Finlandiapalkinnon vai mikä lienee kriteerinä.En ainakaan vielä halua sitä kenellekään suositella.

Amalia48 kirjoitti...

Aika monta kertaa olen jo lukenut tämän päivityksen....kohta se on kulunut puhki;)