perjantai 2. huhtikuuta 2010

Siunattua pääsiäisen aikaa!


Kirjoittelen tätä pitkäperjantain aamussa. Sää on sumuinen ja mittari näyttää lämpöasteita. Kävin eilen illalla kotikirkon kiirastorstain messussa. Jumalanpalveluksen lopussa kirkko puettiin mustaan ja urut hiljenivät.
Pääsiäislauantain Tuomasmessussa kirkko puetaan taas valkoiseen ja alttarin täyttävät keltaiset narsissit. Ensimmäisenä pääsiäispäivänä saamme herätä ylösnousemusriemuun: Kristus nousi kuolleista-Totisesti nousi!

Blogin päivitykset ovat olleet vähissä tänä keväänä. Olen ollut paljon menossa ja kotonakin ollessa on tietokoneaika kulunut facebookin puolella. Se on häveten tunnustettava. Olin myös viikon verran Jyväskylässä pakojaisissa syntymäpäiviäni. Vuosikymmen keikahti taas uudelle lukemalle. Jouduin tietysti viettämään synttäreitä, joskis vain lähimpien kesken, kotiin palattuani.

En saanut vaihdettua sivupohjaa jostain syystä.

Siunattua pääsiäistä teille kaikille!

6 kommenttia:

mm kirjoitti...

Siunattua pääsiäistä sinullekin!
Facebook on ihan hyvä mahdollisuus olla yhteydessä ihmisiin. Siitä voi olla kiitollinen.
Tervetuloa tälle vuosikymmenelle!

Matleena kirjoitti...

Onnitteluhalit synttärisi johdosta näin jälkikäteen! :) Se on kumma, kun noita vuosia kertyy niin nopsaan tahtiin, että en ainakaan minä pysyä meinaa laskuissa mukana. ;D

Siunattua pääsiäisenaikaa sinullekin!

Kaisa kirjoitti...

Riemullista pääsiäistä ja myöhästyneet synttärionnittelut! Meilläkin sammutettiin iltakirkon päätteeksi ensin Juudaksen ja sitten 11 muun opetuslapsen kynttilät, kirkko puettiin mustiin, kukat ja kynttilät vietiin pois.

Malli45 kirjoitti...

Siunattua Pääsiäistä Sinulle!
Vuosionnea!

Amalia48 kirjoitti...

Tervetuloa tälle vuosikymmenelle....ei tämä mikkään huono kymmen ou vietellä...varsinkaan tällähetkellä, vaekka kolottaakii vaivasta selekkee;).

liskonainen kirjoitti...

tulin pitkästä aikaa kurkkimaan vointejasi.

onnea uudelle vuosikymmenelle täältäkin.

perässä tullaan...