lauantai 2. tammikuuta 2010

Uusi vuosi ja -vuosikymmen vaihtuivat!


Glitterfy.com - Glitter Graphics


Pakkassää on kipristellyt varpaita näin uuden vuoden alkupäivinä. Sisätiloissakin, vanhassa talossa, saa jatkuvasti lämmittää tulisijoja. Tänä aamuna pakkasmittari näytti -18 astetta ja sisällä +17,5 astetta.

Jotenkin ajatukset palaavat menneeseen vuosikymmeneen; alkuvuosina olin vielä töissä, naimisissa ja kaikki vaikutti hyvältä. Loppuvuosikymmen toi tullessaan sairautta ja surua. Toivotaan, että alkava vuosi ja vuosikymmen olisivat Jumalan siunaamat!

Bloggaaminen on ollut jotenkin nihkeää. Mietin jo koko blogin lopettamista. Katsotaan nyt vielä jonkun aikaa tuleeko tästä mitään.

Siunattua ja armorikasta vuotta teille kaikille!

6 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Toivon, että löydät uutta blogitusintoa :)

Kaisa kirjoitti...

Älä lopeta! Ainahan voi pitää lepotauon.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Paraskeva ! Hyvää alkanutta vuotta 2010 Sinullekin ! Aivan nyt juuri äsken löysin tämän linkin Seniorinetin sivuilta. Ja heti kolahti ! Näyttäisi olevan niin paljon tässä kaikkea mielenkiintoista, kunhan ehtisi vaan lukemaan ja katsomaan kaiken ! Tämä netti vie hirmuisesti aikaa, kun pitää niin tarkasti katsoa, mitä näpyttelee yms. -Lukemisiin ! Tervehtien nimimerkki amaryllis.

Marja-Leena kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta Sinulle!Toivon, että et lopettaisi tätä bloggaamista.Voihan tässä pitää välillä taukoakin.Voimia Sinulle!tv.Marja-Leena

Marja-Liisa kirjoitti...

Yhdyn yllä kirjoittaneitten mielipiteisiin!!
Lopettaa et saa kokonaan!
Uutta Vuotta -10 ja siunauksellisia eläkepäiviä.
t. toinen vähän nuorempi eläkeläinen

Mama Na mambo yake kirjoitti...

Hyvää vuoden jatkoa sinulle!On hyvä näin vuoden alkaessa miettiä, mitkä asiat nyt ovat tärkeitä ja ajankohtaisia.Yhteydenpito blogin kautta vaatii aika paljon, mutta joskus kuvakin voi puhua paljon.Sinulla on hyviä kuvia!Minua on pimeinä syksyn aamuina koskettaneet jotkut toteamuksesi.Olen kokenut, että ollaan samassa veneessä.Muistuttaisin runon kohdasta "että tietämättäni teen sen siunatun askelen jäljen minun polkuni tummuuteen..."(jotenkin noin se kai menee)Kun mietit lopettamista, ota tämäkin huomioon.