maanantai 2. helmikuuta 2009

Jos olisin kouluruoka, olisin

Ideakeittiön kouluruokatesti: olen näkkileipä ja maito

Näkkileipä ja maito
Kannan maailman vastuuta harteillani.

Tee sinäkin
Ideakeittiön kouluruokatesti”Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä” - Aku Ankan klassista sarjista siteerataksemme. Testin perusteella kuulut siihen ihmisryhmään, joka kantaa maailman vastuuta harteillaan. Mutta ohje: pysähdy joskus miettimään, oletko jo vähän liian huolissasi, vai vain järkevä maailmaa riittävästi nähnyt konkari. Joskus liika huolenkanto, johon olet taipuvainen, voi johtaa stressivatsaan tai verenpaineeseen.

Lempikirjasi on joko Taru sormusten herrasta tai Sinuhe egyptiläinen. Pidät muutenkin lukemisesta ja kirjan vieressä höyryää usein kupillinen vihreää teetä.

Jos saamme suositella: katso muutama Monty Pythonin pitkä elokuva. Niissä on kaipaamaasi historiaa, mutta opit myös nauramaan huolillesi. Ja jos ne ovat liian möykkääviä tai junttimaisia juuri sinulle, hae kirjastosta Woody Allenin esseekokoelma. Saattaisit tykätä.

4 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Pitikö paikkansa?

Anonyymi kirjoitti...

minä tietenkin haksahdin tähän testiin.
olen tilliliha, juu, kyllä, TILLILIHA.

piipahda katsomassa minkälainen.

Tirpuunen kirjoitti...

Nyt olisi yksi lehmäkortti valmiina, mutta haluaisitko niitä enemmänkin? Ota yhteyttä sähköpostin välityksellä, niin sovitaan asiasta, osoite on lakialla@luukku.com

terveisin Västäräkki, http://tirpuunen.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Näkkäri ja maito....taitaapi hyvin sopiakin...vai.Ei minullakaan ole mitään näkkileipää vastaan.
Taidan tehdä testin minäkin.
Blue