keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Joulukalenteri


Sain aivan ihanan joulukalenterin ystävältäni ja hänen pikkuiselta tyttäreltään. Rasian sisältä löytyy pienet koristellut kirjekuoret ja sisällä on joka päivällä teepussi (erilaisia makuja). Muistan teitä lämmöllä joka aamu teepöydässäni!

Eilin oli tapahtumarikas päivä. Aamulla heti klo 7pääsin vesijuoksuun ja avantoon ystäväni kanssa. Saman ystävän kanssa menimme sitten myös klo 10 elkokuviin, katsomaan Leijapoikaa. Pidin Leijapoika kirjasta todella paljon ja tykkäsin myös elokuvasta.
Iltapäivällä oli Nurmeksessa joulukadun avajaiset. Tapahtuma alkoi ev.lut. kirkolta jossa esiintyivät mieskuoro ja nuorisonohjaajamme enkeliryhmän kanssa. Kulkueena marssimme läpi keskikaupungin, ja matkan varrella oli pieniä joulupöytiä tuotteineen, sekä ilmainen glögi ja joulupuurotarjoilu. Saimme osallistua myös hevosajeluun, kieseillä, kulkusten kilistessä. Ilma oli kovin sumuinen ja märkä, mutta jouluntunneltaa syntyi kyllä.
Illalla sain kotiini vieraita; ensin joulukalenterin tuojat ja myöhemmin eräs ystäväni Aksu-koirineen.
Harmi, että kuvat jäivät vain kännykkäkameran varaan, josta on yhdysjohto tietsikkaan kateissa. Lisään kuvia myöhemmin, jos johto löytyy.

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Hei tuo joulukalenteri on hyvä idea! Taidanpa ottaa ensi vuonna käyttöön!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo joulukalenteri on tosi kiva.
Meillä Joulukatu on avattu jo joku aika sitten.

Pirjo kirjoitti...

Sinulle suuret kiitokset tuestasi tutkimuksissani. Kaikki hyvin. Kirjoitan kirjani varmaan kevään aikana ja siinä vilahtelee blogi, jos toinenkin :) Ihanaa Itsenäisyyspäivää sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana ajatus kerrasaan .
Saa kyllä joulu mielelle ihanat tuoksut ja maut.