tiistai 4. marraskuuta 2008

Valoa pimeyteen ja makeaa masuun
Laitoin jo viikonloppuna "jouluvalot" orapihlajapuussa palamaan. Valot näkyvät hyvin keittiöön, jossa en pidä verhoja ikkunan edessä. Valoja on mukava katsella iltateen ääressä. Tuo alempi kuva olisi tunnelmallisenpi, mutta näkyy peräti huonosti tällä sivulla. (kuva on huomattavasti kirkkaampi Picassassa)
Muutakin jouluista olen hankkinut nimittäin rosollia. Ostin sitä puolen kilon rasian ja nyt on enää rippeet tähteenä. Söin sitä eilen ja tänään ryynimakkaran kera. Taitaa loput mennä tänään iltapalalla.

Eilen tuli tehtyä perusvirhe näiden syömisien kanssa. Olin syönyt vain aamupalan, kun käyskentelin kaupassa klo 16 jälkeen. Ostin ruokatarvikkeita, mutta koska oli tarkoitus pyöräillä vielä kirjastoon, ostin myös suklaata ja karkkeja nälkääni turruttamaan. Kirjastosta kävin lainaksi varaamani kirjan: Irti makeanhimosta. No kuten arvata saattaa suklaa ja karkit tuli syötyä ennenkuin ehdin avata edes kirjan kansia. Jokohan tuon kirjan luettua viisastuisi???

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se täytyy ihmisen joskus itseään helliä näinä pimeinä päivinä.Sitten kun tulee kauniita pakkas päiviä ,tekee reippaita kävely retkiä luonnossa ,sinne ne suklaat katoaa.Terveisin:Helena

Anonyymi kirjoitti...

Suklaahan tunnetusti auttaa masennukseen. Mää söin suklaata kuin näkkileipää silloin kun romahdin sinne ihan mustaakin mustempaan, enkä erityisemmin edes tykkää suklaasta.
Oon ihan salmiakki-ihminen.
=D