torstai 28. huhtikuuta 2016

KRISTUS NOUSI KUOLLEISTA! TOTISESTI NOUSI!

Elämme pääsiäiskautta kuten kolme vuotta sitten, jolloin kirjoitin edellisen päivityksen. Lupasin kaksi viikkoa sitten, Kirkko somessa kurssilla,  jatkaa tätä blogiani. Lupaus on täytettävä.Joutsenet ovat saapuneet aterioimaan pelloille!

Eilen ajelimme naapurikaupungissa. Tapasimme hyvän ystävämme, haimme lainaan sukukirjoja kirjastosta ja katselimme luontoa. Lunta löytyy vielä metsiköistä, virtapaikoissa vedet ovat vapaina,  Pielisellä on vielä jääpeite. Kevät on käsillä ja lupaus vihreydestä löytyy kukkapenkeistä. Linnunlaulu on parasta kuultavaa aamuissa.


Metsissä voi jo liikkua, kumikengät jalassa. 


Näköni on selvästi huonontunut vaikka uudet silmälasit ovat nenälläni. Kolme vuotta ikää lisää, huh sen huomaa jo kaikessa. Siksi lisäsin tekstin kokoa. Tästä siis aloitan ja lupaan jatkaa tätä niin pitkään kuin taas intoa riittää.

Ensi kerralla on luvassa muistelua vuoden takaisesta Laatokan Valamon pyhiinvaelluksesta. Siihen asti pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta! 

4 kommenttia:

Mama Na mambo yake kirjoitti...

Kiva lukea taas blogiasi. Kevään tulon seuraaminen on mukavaa puuhaa eläkeläisenä. Välillä kyllä tämä hitaus ja takapakki keväässä tekee kärsimättömäksi. Luonnolla on oma aikataulunsa.

Maahiska kirjoitti...

Totisesti nousi! Kiva kun palasit! Mennään kohti kesää ilolla!

Liiolii kirjoitti...

Totisesti nousi! Mukava kuulla sinusta. :)

Marja-Leena kirjoitti...

Itsekin mietin oman blogini (omien blogieni) henkiinherättämistä juuri tänään. ��