torstai 15. lokakuuta 2009

"Ulkomaille"


Ennen sanottiin, että ulkomaille Höjäkkään! Sellaisia sanontoja riittänee joka kylässä aina paikkakuntaa vaihdellen. Mie lähen nyt ulkomaille Nikkalaan, eli Haaparannan liepeille. Siskon tytär on synnyttänyt tyttären ja me siskon kanssa lähdemme tätä uutta pienokaista ja hänen vanhempiaan tapaamaan. Matkalla menee ehkä viikon verran.

Ilma on aurinkoinen, pakkassää. Aamulla pakkasta oli n,. -10 astetta. Maa oli kuurassa, mutta ei vielä lunta. Pohjoisessa taitaa lumikelit olla jo vastassa.

Jotkut puut ovat vielä kauniissa ruskassa!7 kommenttia:

Slasher- kirjoitti...

Noniin, hyvää "ulkomaan matkaa" sitten vain. :) Täällä Helsingin liepeillä on kanssa aamupakkasia. Tällä hetkellä ehkä +3. Aika kylmää on. Puut ovat syksyisen ruskaisia. Saisi hyvä valokuvia.

Kookas.fi: Uutiset kootusti.

Nurkkalintu kirjoitti...

Iloista reissua ulkomaille! :-)

lottis kirjoitti...

Ni är välkommen!! :)

Matleena kirjoitti...

Kaunis ruskainen pihlaja kuvassasi! :)

Ei muuten ainakaan Oulun korkeudella ole lunta, liekö sitten tuossa vähän ylempänä. Se, mikä täällä oli, suli jo muutaman päivän päästä pois.

famu kirjoitti...

Oi,kateeksi käy,kun omakin mieli haikailee aina sinne pohjoiseen,lapsuuden maisemiin.-Siunausta matkaan.

Piri kirjoitti...

Lienetkö jo palannut matkalta. Kuulin juuri radiosta, että karjalan kielen sanakirjasta on julkaistu verkkoversio.

http://www.kotus.fi/?3039_m=5828&s=2132

Muistin, että olet kiinnostunut karjalan kielestä. Käypä tutkimassa.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! minäkin oon Joensuusta ja Joensuun mielenterveyskeskuksen asiakas. Minulla on hamsteri nimeltä Tatjana ja arvaat varmaan kenen mukaan nimi on annettu? no tietenkin sen yhen siellä töissä olevan, tosin nyt äitiyslomaansa viettävän nuoren lääkärin. Onko hän sinulle tuttu henkilö? Minun blogi löytyy osoitteesta http://www.corgipupunen.blogspot.com ja jos kiinnostaa niin voit minun kuulumisia seurata sieltä. olen nuori mielenterveyskuntoutuja ja Joensuun mielenterveyskeskuksen asiakas, tosin mulla on mt-ongelman lisäksi myös synnynnäinenkin sairaus.